PERSONAL TRAINER PALVELUT


Personal Trainerilta saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä yksilöllistä liikunta-, fysiikka- ja ravintovalmennusta!

Jos haluat voida hyvin ja tavoitteenasi on esim. painonpudotus, parempi fyysinen kunto ja liikkuvuus tai vaikka kiputilojen poisto, Personal Trainerimme auttavat sinua enemmän kuin mielellään. Olet sitten aloittelija, kuntoliikkuja tai aktiiviurheilija, yksilövalmennuksessa löydämme varmasti parhaat tavat motivoida sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään omat piilevät voimavarasi sekä liikkumisen ilon!

Käymme yhdessä läpi lähtötasosi ja -tilanteesi, sekä teemme liikunta- ja ravinto-ohjelman juuri sinun resurssiesi, tarpeesi ja tavoitteidesi mukaan.

1 tunti 65 €

3 tuntia 188 € 

10 tuntia* 598 €

20 tuntia* 1098 €

40 tuntia* 1998 €

*Yli 10 tunnin paketit sisältävät kuntosaliohjelman ja ravintovalmennuksen

 

Muut valmennukset

Ravintovalmennus/ohj. 60 €

Kuntosaliohjelma + valmennus 95€

Varaa aika

 

Lihaskuntotesti

Lihaskuntotestillä mitataan koko kehon fyysisen lihaskunnon suorituskykyä monipuolisin harjoittein. Saat testistä kattavan tuloskartoituksen, joka on kätevä tapa seurata kehittymistä (45 min).

Hinta: 45 €

 

Varaa aika

 

Toimintakykykartoitus

Toimintakykykartoituksessa käydään läpi sekä työn, arkielämän että harrastuksien fyysistä kuormitusta. Testaamme puristusvoiman, koko kehon lihaskunnon sekä liikkuvuuden ja verenpaineen. Saat kartoituksesta kattavan analyysin kehosi lihaskunnon tilasta, sekä toimintaohjeita toimintakykysi parantamiseen (90 min).

Hinta: 75 €

Lisää toimintakykykartoitukseen InBody-analyysi erikoishintaan 20 €

 

Varaa aika

 

 

 

InBody-mittaus

inbody
InBody-mittaus tarjoaa monipuoliset ja yksityiskohtaiset tulokset kehosi koostumuksesta.

Menetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Koska vain kehon sisältämä vesi johtaa sähköä, voidaan kehon koostumus laskea mittaamalla kehon impedanssia, eli sen sähkövirralle aiheuttamaa vastusta. Menetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, luotettavuus ja helppous.

InBody-mittaus tapahtuu seisomalla paljain jaloin InBody-laitteessa, ja pitämällä käsillä kiinni laitteen kahvoista. Mahdollisimman vähäinen vaatetus mahdollistaa tarkemmat tiedot, joten teemme mittauksen omassa rauhallisessa tilassa. Mittaus ei aiheuta kipua eikä muitakaan epämiellyttäviä tuntemuksia, joten voit kokeilla mittausta rauhallisin mielin!
Lue lisää!

 

Varaa aika