PERSONAL TRAINER PALVELUT


Personal Trainerilta saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä yksilöllistä liikunta-, fysiikka- ja ravintovalmennusta!

Jos haluat voida hyvin ja tavoitteenasi on esim. painonpudotus, parempi fyysinen kunto ja liikkuvuus tai vaikka kiputilojen poisto, Personal Trainerimme auttavat sinua enemmän kuin mielellään. Olet sitten aloittelija, kuntoliikkuja tai aktiiviurheilija, yksilövalmennuksessa löydämme varmasti parhaat tavat motivoida sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään omat piilevät voimavarasi sekä liikkumisen ilon!

Käymme yhdessä läpi lähtötasosi ja -tilanteesi, sekä teemme liikunta- ja ravinto-ohjelman juuri sinun resurssiesi, tarpeesi ja tavoitteidesi mukaan.

 

Varaa aika

 

 

InBody-mittaus

inbody
InBody-mittaus tarjoaa monipuoliset ja yksityiskohtaiset tulokset kehosi koostumuksesta.

Menetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Koska vain kehon sisältämä vesi johtaa sähköä, voidaan kehon koostumus laskea mittaamalla kehon impedanssia, eli sen sähkövirralle aiheuttamaa vastusta. Menetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, luotettavuus ja helppous.

InBody-mittaus tapahtuu seisomalla paljain jaloin InBody-laitteessa, ja pitämällä käsillä kiinni laitteen kahvoista. Mahdollisimman vähäinen vaatetus mahdollistaa tarkemmat tiedot, joten teemme mittauksen omassa rauhallisessa tilassa. Mittaus ei aiheuta kipua eikä muitakaan epämiellyttäviä tuntemuksia, joten voit kokeilla mittausta rauhallisin mielin!
Lue lisää!

 

Varaa aika