LPG – kivuton, riskitön ja luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle ja kasvojenkohotukselle!

LPG-Endermolift kasvohoito

LPG -KASVOHOITO

LPG ENDERMOLIFT ™ hoitomenetelmä on täytelöittävä, kiinteyttävä ja muotoileva anti-aging -hoito jo aikuiseen ikään ehtineelle iholle. Endermolift on ensimmäinen ja ainoa teknologia maailmassa, jonka on tieteellisesti todistettu lisäävän luonnollista hyalyronihapon synteesiä.

100% luonnollinen, ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva tekniikka uudistaa ihoa sisältä käsin ja vähentää ikääntymisen merkkejä ihossa. LPG LIFT tuottaa mikrovärähtelyä ihoon stimuloiden soluja syvällä ihossa, aktivoiden niitä luonnollisesti.

ENDERMOLIFT tarjoaa hoitotuloksia välittömästi, hoidon jälkeen iho hehkuu ja lifting vaikutus näkyy heti. Jokainen hoitokerta lisää tuloksia, madaltaa juonteita, uudelleenmuotoilee kasvonpiirteitä ja kirkastaa ihoa.

 

LPG-kasvohoito lisää ihon:

• Hyalyronihappoa +80%, joka tekee ihosta täyteläisemmän.

• Elastaania ja kollageenia +67%, jotka kiinteyttävät ja täyttävät juonteita.

LPG LIFTn mekaaninen stimulaatio aktivoi solujen aineenvaihduntaa. Sen tuloksena fibroplastit tuottavat kollageenia ja elastiinia, kudoksia vahvistavia ja tukevia rakenteita. Ihosi kiinteytyy, elastisuus palautuu ja iho on vahvempi.

• Kirkkautta jopa kaksinkertaisesti!

LPG LIFTn mekaaninen stimulaatio lisää verenkiertoa ja puhdistaa ihoa nestekierron vilkastumisen myötä, jolloin iho kirkastuu.

LPG-kasvohoitojen hinnat:

• Kertahoito 65€

• 10 kerran sarjahoito 599€ (Sisältää henkilökohtaiset hoitopäät)

• Ylläpitohoito 60€

 

 

 

 

 

LPG Lipomassage

LPG -VARTALOHOITO

Hoikennu, kiinteydy ja hanki tavoittelemasi vartalo! LPG Cellu M6 Integral toimii alipaineella, johon on yhdistetty itsenäisesti eri suuntiin ja eri nopeuksilla toimivat rullat. LPG stimuloi sidekudoksissa rakenteita, verenkiertoa ja rasvasoluja. Rasvan poistuminen soluista paranee, selluliitti vähenee ja veltostuneesta ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi. Hanki unelmiesi vartalo nyt!

 

LPG-vartalohoito lupaa:

• Tasoittaa selluliittia

• Kiinteyttää

• Muokkaa ja hoikistaa vartaloa

• Rasvasolujen lipolyysi vilkastuu +70%

 

LPG-vartalohoitojen hinnat:

• Kertahoito 65 €

• 10 kerran sarjahoito 599 € (Sisältää henkilökohtaisen hoitopuvun)

• Ylläpitohoito 60€

 

LPG – kauneudenhoitoa ja fysioterapiaa maailmanlaajuisesti!

 

LPG eli lipomassagen ROLL´in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille. LPG-hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä, sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa. Kyseessä on laitteella tehtävä imurullausmenetelmä, jota alun perin käytettiin arpien ja palovammojen jälkitilojen hoitoon. LPG-teknologia on patentoitu, ainutlaatuinen, luonnollinen ja turvallinen hoitomenetelmä.

 

Ikääntyvän ihon tehopelastaja!

Aktivoimalla entistä tehokkaammin rasvasolun B-reseptoreita vaikutetaan rasva-aineenvaihduntaan. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, LPG on hyvä ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT.

 

Hoikennu, kiinteydy ja saa lihaserottuvuutta!

LPG:n avulla vartalosi hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea, sopusuhtainen vartalo. Miehillä hoito tuo lihakset paremmin esiin. Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarja. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuussa. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia.

Kauneudenhoidon lisäksi LPG-hieronnalla on mahdollista helpottaa esim. diabeetikkojen neuropaattisia kipuja, lihasjännitys- ja aineenvaihduntaongelmien oireita, leikkauspotilaiden jälkiturvotuksia sekä tehostaa fysioterapiaa. Hoito sopii hyvin myös purentaongelmiin, renteuttaen lihaksia ja vähentäen kireyksiä.

HUOMIO! Hoitoa ei voida tehdä mikäli hoidettavalla on syöpä, kuume/flunssa, akuutissa vaiheessa oleva sairaus, vakava sydänsairaus, ihoinfektio, pinnallinen laskimotulehdus.
Paikalliset kontraindikaatiot- esteet: Raskaus, tulehtuneet suonikohjut, avohaava, ihonalaiset implantit, sydämentahdistin, herpes, tyrä, tatuointi (uusi), pahanlaatuinen ihottuma.
Jos olet epävarma sopiiko hoito Sinulle, keskustele lääkärisi kanssa.

 

Varaa aika