Tahdotko häiritsevät pintaverisuonet pois kasvoilta ja vartalolta tehokkaasti ja nopeasti?

Lämpöneulaus edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa. Yli 70 % aikuisväestöstä kärsii niistä ennemmin tai myöhemmin. Säärissä, reisissä, kasvoilla ja muualla vartalolla olevat häiritsevät pintaverisuonet häviävät lämpöneulauksessa kivuttomasti ja pysyvästi.

 

Hyvästi couperosa ja luutasuonet!

Lämpöneulauksessa ei ole sivuvaikutuksia, kuten vaaraa ihon pigmentoitumiseen, arpeutumiseen tai palovammoihin. Hoitolakäynnin aikana (30 min.) ehtii poistamaan 80-100 cm pintaverisuonia. Useimmiten suoni poistetaan kertahoidolla, tarvittaessa hoito uusitaan kun iho on parantunut edellisestä hoidosta. Hoidon jälkeen voit heti palata arkipäivän rutiineihin.

• Hiussuonet häviävät

• Pysyvät tulokset

• Voidaan käyttää kaikilla vartalon alueilla

• Kaiken värisille ihoille

• Kaikkina vuodenaikoina

• Ei sivuvaikutuksia

• Poistaa myös luutasuonet jaloista

 

Miten lämpöneulaus toimii?

Lämpöneulauslaite toimii ainutlaatuisella tekniikalla, jossa korkeataajuista virtaa käyttävät mikroaallot kuumentavat hiussuonet. Tämä aiheuttaa kuumuusleesion, jonka seurauksena on suonen hyytyminen ja katoaminen epidermistä vaurioittamatta.
Vartalokäsittelyssä hoidon jälkeen iholle saattaa ilmaantua papuloita, jotka muuttuvat pieniksi pistemäisiksi ruviksi. Ruvet häviävät 3-4 viikon kuluessa riippuen ihon uusiutumisnopeudesta. Kasvokäsittelyssä rupia ei yleensä synny ja mahdollisen punoituksen voi peittää meikillä. Kotiin on hyvä ostaa oma kotihoitotuote, jotta iho lähtee hyvin parantumaan heti hoidon jälkeen ja pysyy suojassa.

 

Hinta:

Yksi lämpöneulauskerta (30min) 89 €

Kotihoitotuote  40 €

 

 

Varaa aika