3kk:n Innostu! -startti 58€/kk

(kokonaishinta 174€)

Hyvän olon takuulla!

Sisältää:

  • 3kk –kuntosalikortin
  • Kulkukortin
  • Kuntosalin laiteohjauksen (varataan heti aloituksen yhteyteen)
  • 2x Kuntosaliohjelman HUR-älykorttilaitteisiin
  • Personal Trainer tunnin (varataan aika Innostu! –startin aikana)
  • 2x InBody –kehonkoostumusmittausta (mittaukset tehdään startin alussa ja lopussa)
  • Hyvän olon takuun*

Innostu!-startti sisältää:

3kk-kuntosalikortti

Kortilla saat rajattoman käyttöoikeuden kuntosalillemme 3kk ajaksi. Kuntosalikortti sisältää harjoitusohjelman, joka luodaan Sinulle sopivaksi ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Kulkukortti

Kulkukortilla pääset treenaamaan joka päivä.

Kuntosalin laiteohjaus

Kuntosalin laiteohjaus varataan heti aloituksen yhteyteen. Kuntosaliharjoittelussa on tärkeää alusta alkaen pyrkiä puhtaisiin liikesuorituksiin, jotta vammoilta ja väärien kehonosien ja kudosten kuormittamiselta vältyttäisiin. Laitteiden käytön, säätöjen ja vastustason määrittelyn opastus ohjaa Sinua turvalliseen, helppoon ja tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun. Ohjaukseen varataan aikaa 60 minuuttia ja sen aikana käydään läpi laitteiden käytön lisäksi HUR-älykortin käyttö sekä luodaan Sinulle sopiva harjoitusohjelma. Ohjeistuksen harjoitteluun saat vielä kirjallisena mukaasi. (yksittäin ostettuna 35€)

2x Kuntosaliohjelma HUR-älykorttilaitteisiin

HUR-älykorttiohjelma toimii apunasi kuntosaliharjoittelussa, muistaa käyttämäsi vastukset puolestasi sekä auttaa Sinua seuraamaan kehittymistäsi. Harjoitteluohjelma päivittyy automaattisesti, jonka lisäksi huolehdimme harjoittelusi progressiivisuudesta luomalla Sinulle saliharjoittelusi edetessä toisen harjoitusohjelman, jota voit käyttää.

Personal Trainer tunti

Personal Traineriltä saat henkilökohtaisen valmennustunnin, jolloin harjoitusohjelmaasi päivitetään etenemisesi mukaan. Lisäksi tunnin aikana kerrataan läpi laitteissa liikkeiden suoritustekniikat sekä vinkit harjoittelun tehostamiseen. Mahdollisuutena on myös tutustua salimme vapaisiin painoihin ja opetella niiden käyttöä sekä suoritustekniikoita ja näin vielä monipuolistaa harjoitteluasi. Tunti varataan Innostu! -startin aikana. (yksittäin ostettuna 69€)

2x InBody- kehonkoostumusmittaus

Inbody-mittauksella saat selville kehonkoostumuksesi lähtötilanteessasi. Tulokset käydään kattavasti läpi kanssasi ja niiden avulla voit asettaa itsellesi tavoitteita lihasmassan ja rasvamassan suhteen. Mittaus antaa motivaatiota treenaamiseen ja uusintamittaus mahdollistaa seurannan sekä antaa informaatiota harjoittelusi tehokkuudesta ja vaikutuksista kehonkoostumukseesi. (yksittäin ostettuna 25€/kerta)

*Hyvän olon takuu

Tavoitteemme on saada Sinut innostumaan treenaamisesta ja sitä kautta saamaan hyvää oloa. Kuntosaliharjoittelulla on positiivinen vaikutus sekä fyysiseen, että psyykkiseen toimintakykyyn. Harjoittelemalla säännöllisesti mielialasi kohenee, saat päivääsi enemmän virtaa ja todennäköisesti myös nukut paremmin. Lisäksi oikeanlaisella harjoittelulla ehkäiset monia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja vähennät mahdollisia kiputiloja. Vahvat lihakset ohjaavat myös ryhtisi paremmaksi ja pitävät paketin kasassa joka päivä, koko päivän!
Innostu!-startilla on 100% tyytyväisyystakuu. Olemme varmoja, että saat kokea hyvää oloa, kun harjoittelet keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Mikäli et startin aikana säännöllisestä harjoittelusta huolimatta koe hyvää oloa, lupaamme antaa rahasi takaisin.

 

Varaa aika ja innostu!


Voit ottaa meihin yhteyttä myös soittamalla numeroon:
050 442 9442