mies pitelee kipeää pohjetta

Tiesithän, että fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman? Me Lahden Kuntohoidossa haluamme auttaa Sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja ammattitaidolla, jotta toimintakykysi elämän eri osa-alueilla olisi huipussaan. Fysioterapialla on mahdollista vaikuttaa erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä kiputilojen paranemiseen, jonka lisäksi pyrimme toiminnallamme myös vähentämään potentiaalisia riskitekijöitä uusille vammoille.
Meiltä voit varata fysioterapeuttisen alkututkimuksen, jossa selvitetään mahdollisten vaivojesi tarkempi syy ja etsitään yhdessä keinot, joilla lähteä liikkeelle kohti parempaa toimintakykyä. Jotta fysioterapiassa asetetut tavoiteet saavutetaan, pyrimme optimoimaan liikkumisesi terapeuttisen harjoittelun lisäksi monin eri hoitomenetelmin. Annamme Sinulle yksilölliset ohjeet harjoitteluun ja valitsemme kanssasi juuri Sinun tilanteeseen sopivimmat hoitomuodot tukemaan aktiivista kuntoutumistasi.

 

Mihin fysioterapia auttaa?

Tavoitteena fysioterapialla on korjata mahdollisia kehon liike- ja toimintahäiriöitä, parantaa liikkumisen laatua sekä hoitaa ja ennaltaehkäistä kipua. Oireiden kuten kivun, kireyden ja lihasjännityksen hoitaminen on ensi askel fysioterapiassa, jotta oireilevaa kehonosaa voidaan kehittää ja vahvistaa.

Fysioterapia auttaa muun muassa:
• Olkapään vaivoissa
• Niska- ja hartiaseudun ongelmissa
• Alaselkäkivuissa
• Lantion ja lonkan seudun vaivoissa
• Polvivaivoissa
• Leikkauksen jälkeisessä kuntoutumisessa
• Nivelrikossa
• Ikäihmisten toimintakykyä ylläpitävässä kuntoutumisessa
• Urheilu-ja rasitusvammoissa

 

Fysioterapian hoitomuodot

Erilaisten vaivojen hoitomuotoina fysioterapiassa voidaan käyttää terapeuttisen harjoittelun lisäksi muun muassa manuaalista käsittelyä, kinesioteippausta, LPG-, TNS-, ultraääni- sekä kylmä- ja lämpöhoitoja. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme valitsevat kanssasi juuri Sinulle sopivat hoitomuodot tilanteesi mukaan, kysy siis rohkeasti apua vaivoihisi!
Lue lisää»

 

LPG-terapia

Kun koet tarvitsevasi helpotusta erilaisiin kipu- ja jännitystiloihin, kärsit turvotuksesta tai haluat lisätä kokonaisvaltaista rentoutumista, voi LPG-hoidosta olla Sinulle apua. LPG:tä voidaan käyttää fysioterapiassa muiden hoitomenetelmien tukena ja siitä on todistetusti hyötyä vammojen paranemisprosessin edistämisessä. Alipaine yhdistettynä motorisoitujen rullien aikaansaamaan kudosstimulaatioon lievittää kipua ja lisää aineenvaihduntaa. LPG-hoidosta voit saada myös KELA-korvauksen, mikäli sinulla on fysioterapialähete.
Lue lisää»

 

Hinnasto»

 

 

Varaa aika

 

 

 

FYSI ry:n jäsen
FYSI ry:n jäsen